Network as a Service

Uden netværk er der bare papir og blyant

Netværket er hjertet i din infrastruktur og det første lag af beskyttelse mod cybertrusler. Desværre bliver netværksinfrastrukturen og potentialet for at indsætte gode sikkerhedsløsninger i netværkslaget ofte overset, når virksomheder investerer i IT.

Netværksopgraderinger og netværkssikkerhed bliver der ofte først talt om den dag hvor gammelt udstyr er stået af, og virksomheden ikke kan fungere som virksomhed længere. Eller hvor man er lagt ned af cyberkriminelle, der har udnyttet manglende netværks sikkerhed.

ENVO ITs NaaS løsninger bruger Fortinet teknologier for at detektere og stoppe trusler som Ransomware og Phishing. DNS og webfiltring beskytter brugerne mod at klikke på farlige links og antivirus funktionen blokerer effektivt download af filer der indeholder ransomware.

Det gamle netværk

Et ofte set problem hos SMV virksomheder er at de køber en netværksløsning, der bliver sat op for så at blive glemt. Der er ingen der sørger for at løsningen bliver opdateret, at nye sikkerhedshuller bliver lukkede, at alarmering om sikkerhedshændelser bliver analyseret og håndteret osv. Sommetider går udstyret sågar helt uden for support fra producentens side uden at det opdages. Virksomheden sidder ofte med en falsk tryghed om at det hele er i orden, når det netop ikke er tilfældet.

Læs mere

Det skal vi have gjort noget ved

Med ENVO ITs Network as a Service tager vi os af det hele til en fast månedlig ydelse. Både prisen på hardware, licenser, samt konfiguration, overvågning og opdatering er rullet sammen i en månedlig ydelse.

Vores løsning er baseret på markedsledende Fortinet netværksudstyr og de nyeste teknologier.

Om Fortinet
En af verdens førende udbydere af netværks-sikkerhedsprodukter.

Med deres FortiGate Next Generation Firewall som kernen i løsningen, en central administration/overvågning og integration mellem alle produkter giver løsningen en beskyttelse, visibilitet og automatisering der er unik i markedet.

Network as a Service samler det hele i en pakke
Hardware og licenser

Vi stiller netværksudstyret og alle de nødvendige licenser til rådighed mod en månedlig ydelse. Du skal ikke foretage en dyr investering og det er nemt at overskue hvad løsningen koster. Vi giver fuld garanti på alt udstyr, og i tilfælde af defekt udstyr så udskifter vi det uden beregning.

Fleksibilitet

Hvis dit behov ændrer sig og det er brug for at udvide løsningen, eller udskifte til kraftigere hardware, så klarer vi det nemt. Den månedlige omkostning vil blot blive tilpasset efter løsningens størrelse/komponenter.

Sikkerhed

Du får adgang til de nyeste sikkerhedsteknologier fra Fortinet og FortiGuard Labs. Dette inkluderer blandt andet Next Generation Firewall sikkerhedspakke med funktionaliteter som IPS, Anti-malware, DNS filter, URL filter og Application firewall. SSL inspection leveres også uden ekstra cost hvis kunden i forvejen har infrastruktur til at håndtere distribution af certifikater.

Overvågning og analyse

Udstyr der leveres i NaaS løsningen rapporterer ind til en central server hvor alle sikkerhedshændelser logges og analyseres. ENVO IT modtager alarmer og håndterer alle sikkerhedshændelser.

Rapportering og logning

Sikkerheds- og trafiklogning er også inkluderet og det giver mulighed for at spore hændelser op til 12 måneder bagud. Vi kan også levere rapporter over sikkerhedshændelser, performance, applikations brug osv. tilpasset den individuelle kunde.

Drift og support

Vi leverer fuld drift på løsningen, dette inkluderer opdatering af software/firmware, konfigurationsbackup og hardwareovervågning. I tillæg laver vi proaktivt løbende tilpasninger af konfigurationer og politikker for at opnå den bedste sikkerhed og performance. Vores supportere sidder også parate til at levere support i arbejdstiden.

Få et uforpligtende netværkstjek uden beregning

Torkel Fredly
Torkel Fredly IT- og Netværksspecialist

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

  Lignende services

  Notice: Trying to get property ‘ID’ of non-object in /usr/www/users/envokb/wp-content/themes/envoit/template-parts/blocks/similar-services-block.php on line 23

  Notice: Trying to get property ‘ID’ of non-object in /usr/www/users/envokb/wp-content/themes/envoit/template-parts/blocks/similar-services-block.php on line 24

  Notice: Trying to get property ‘ID’ of non-object in /usr/www/users/envokb/wp-content/themes/envoit/template-parts/blocks/similar-services-block.php on line 25

  Notice: Trying to get property ‘ID’ of non-object in /usr/www/users/envokb/wp-content/themes/envoit/template-parts/blocks/similar-services-block.php on line 26


  Notice: Trying to get property ‘ID’ of non-object in /usr/www/users/envokb/wp-content/themes/envoit/template-parts/blocks/similar-services-block.php on line 63

  Notice: Trying to get property ‘ID’ of non-object in /usr/www/users/envokb/wp-content/themes/envoit/template-parts/blocks/similar-services-block.php on line 64

  Notice: Trying to get property ‘ID’ of non-object in /usr/www/users/envokb/wp-content/themes/envoit/template-parts/blocks/similar-services-block.php on line 65

  Notice: Trying to get property ‘ID’ of non-object in /usr/www/users/envokb/wp-content/themes/envoit/template-parts/blocks/similar-services-block.php on line 66