Microsoft

En komplet løsning med Microsoft

Vi er har stor erfaring med at Microsoft-løsninger, der passer til ethvert behov.

Hos os køber du ikke en standard pakkeløsning. Vi tilpasser vores løsninger, så du får præcis hvad du har brug for, og ikke betaler for noget du ikke benytter.
Du kan få én samlet løsning hos os – men du kan også købe enkeltprodukter, hvis det er hvad du har brug for.

Det vigtigste for os, er at du får hvad du har brug for, så du kan bruge din tid på andet end IT.

Det er sårbart at lægge sin IT i andres hænder. Hør her, hvad vores eksisterende kunder synes om samarbejdet med os:

Det synes vores kunder om os

quote-svg

Da vi for nogle år siden stod foran et leverandørskifte på IT siden, undersøgte vi naturligvis markedet på forskellig vis. Vi endte hos ENVO IT og var lidt spændte på om en – på daværende tidspunkt – start-up nu også kunne bære. Og det viste sig, at det kunne den i dén grad godt!

Vi er meget tilfredse med ENVO IT.
Der er fuld fokus på os som kunde, hurtig responstid og de udfordringer, vi har hist og her, løses hurtigt, med stor kompetence & en dedikeret indsats.

Anne Honoré
Axcel

quote-svg

Rune fra IP?

Firmanavn

quote-svg

Vi behøver slet ikke bruge tid på IT længere, nu kan vi bruge tiden på at styrke og ekspandere vores forretning

Firmanavn

Vi inkluderer følgende i alle vores Microsoft 365 pakker
Step 1

Gratis etablering

Vi gør dig og dine brugere klar til Microsoft 365

Step 2

Gratis flytning

Vi er med hele vejen fra planlægningsfasen, flytningen og helt til afslutning med dialog og støtte – så du sikkert og problemfrit kan overføres til den nye Microsoft 365 løsning

Step 3

Gratis support

Vi yder gratis support ved kritiske fejl

Vi leverer IT-drift og support.

Vi forhandler også hardware, software og licenser.

ENVO IT A/S vil gerne være din IT-partner og varetage alle dine IT behov.

Det betyder, at vi kan stå for alt, fra support, drift og hosting til rådgivning, projekthåndtering og indkøb af både hardware, software og de licenser I har brug for.

Der er ingen opgave, der er for lille og vi står altid til rådighed så du kan blive hjulpet bedst muligt i mål.

Ofte stillede spørgsmål til Microsoft 365

Er du i tvivl om hvilket abonnement du skal bruge er du altid velkommen til at kontakte os og få gratis rådgivning af vores Microsoft 365 eksperter om hvilken løsning der er den rigtige for dig.

Nej, vi har de samme priser som Microsoft. Forskellen er at vi er en dansk forhandler med dansk support og service som kan hjælpe dig over på Microsoft 365. Køber du direkte fra Microsoft er supporteren baseret på websupport og online vejledninger – desuden er Microsofts telefonsupport kun for kritiske hændelser som er kategoriseret af Microsoft og typisk kun engelsktalende.

Hos ENVO IT faktureres der enten årligt, kvartalsvist eller månedligt. Vi anbefaler månedlig betaling, da det er nemmere at justere antallet af brugere på den måde.

Ja, Microsoft 365 er tilgængeligt fra alle enheder med netadgang herunder iPhone, iPad, Android osv. Office pakken, OneDrive lager og e-mail med kalender og kontakter er også tilgængeligt fra mobile enheder.

Ja, du kan til enhver tid op- eller nedjustere antallet af dine brugere.

Ja, du kan frit vælge mellem forskellige abonnementer som ENVO IT tilbyder. Nogen kan nøjes med en e-mail mens andre skal bruge den fulde Office pakke. Office 365 kan tilpasses helt efter dine behov.

Når du køber Microsoft 365 hos os så sørger vi for at oprette og klargøre hele Microsoft 365 portalen til dig og din virksomhed. Det vil sige at din nye Microsoft 365 er klar til at du opretter dit mail domæne, dine brugere, grupper og tildeler dem de ønskede Microsoft 365 licenser.

Når du køber Microsoft 365 hos os får du gratis migrering af din e-mail. Vi sørger for at din nuværende e-mail kommer sikkert over i din nye e-mail så der ikke er noget der går tabt. Hvis du har forskellige typer e-mail postkasser (fx fælles postkasser, delte postkasser o.l) så sørger vi også for at de kommer med over.

Ja, det kan du. Vi har ikke noget gebyr ved opsigelse af abonnement og ingen binding.

Du skal ikke betale for opdateringer og nye versioner af Office pakken – det er inkluderet i pakkerne. Nye versioner og funktioner hentes automatisk fra Microsoft.

Skal vi snakke sammen?

Hvordan kan ENVO IT hjælpe din virksomhed?
Frantz Dhin
Frantz Dhin IT Manager og Løsningsarkitekt    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.