Konsulentydelser

Vi kan hjælpe dig med din IT – uanset hvad du har brug for

Vi vil gerne være din IT-partner og hjælpe dig med alle dine IT behov lige fra support, indkøb af hardware, software og licenser, drift og hosting til rådgivning og projekthåndtering.

Vi kan hjælpe med risikovurderinger, igangsætning og styring af projekter, overvågning af servicekontrakter, udformning af IT politikker, og produktion af materiale som beslutningsgrundlag til bestyrelser.

Der er ingen opgave, der er for lille og vi står altid til rådighed så du kan blive hjulpet bedst muligt i mål.

Læs mere

IT-drift: netværk, infrastruktur og datacenter

Vores team af netværksspecialister har stor erfaring med IT-infrastruktur og netværkssikkerhed, og kan hjælpe dig med overvågning, analyser, rapportering og logging, foruden drift og supportering.

Netværket er hjertet i din infrastruktur og det første lag af beskyttelse mod cybertrusler. Desværre bliver netværksinfrastrukturen og potentialet for at indsætte gode sikkerhedsløsninger i netværkslaget ofte overset, når virksomheder investerer i IT.

IT-sikkerhed

fed tekst fra Frantz her

Det er sårbart at lægge sin IT i andres hænder. Hør her hvad vores nuværende kunder siger om os:

quote-svg

Envo IT er garant for kvalitet og professionalisme. De holder et konsekvent højt serviceniveau, og evner altid at sætte kunden i centrum i en sådan grad at man ofte glemmer at de også har andre kunder. Deres konsulenter er flinke og imødekommende og derfor meget vellidte hos os.

Rune Axelstad Petersen
IronPump

quote-svg

Vi skulle have Macs til at fungere i vores Microsoftmiljø. Hertil manglede vi både viden og hænder, så vi hentede Mark fra ENVO IT ind til at hjælpe os.

Tenna Gaarde Falkenby
TV2/Danmark

quote-svg

Vi er meget tilfredse med ENVO IT.
Der er fuld fokus på os som kunde, hurtig responstid og de udfordringer, vi har hist og her, løses hurtigt, med stor kompetence & en dedikeret indsats.

Anne Honoré
Axcel

Microsoft

Har du behov for rådgivning, drift eller sikkerhed til dit windows-miljø?

Vi har en af Danmarks førende windows sikkerhedsspecialister, og han står klar med sit team, til at hjælpe dig med at højne din virksomheds IT-sikkerhed.
I stedet for blot at lave en sikkerhedsanalyse laver vi et sikkerhedsroadmap og sørger for at der er vilje og initiativ bag til at drive udviklingen fremad

Kontakt os nu

Apple

Vi har nogle af de dygtigste Apple-specialister i Danmark til at hjælpe dig.
Vi er godkendt af Apple som autoriseret Apple forhandler, og vi er en del af Apple Consultants Network – som de første i Danmark.

Vi har stor erfaring med at integrere Macs i et Windows-miljø, og vi kan hjælpe dig.

Læs mere om vores Apple-ydelser her

Vi leverer IT-drift og support.

Vi forhandler også hardware, software og licenser.

ENVO IT A/S vil gerne være din IT-partner og varetage alle dine IT behov.

Det betyder, at vi kan stå for alt, fra support, drift og hosting til rådgivning, projekthåndtering og indkøb af både hardware, software og de licenser I har brug for.

Der er ingen opgave, der er for lille og vi står altid til rådighed så du kan blive hjulpet bedst muligt i mål.

Interesseret i at komme igang ?

Tal med en specialist, om hvordan envo-it kan hjælpe din virksomhed
Karl-Emil Pedersen
Karl-Emil Pedersen Managing Partner    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.